Close

Způsob skladování, balení, trvanlivost a spotřeba výrobků

Skladovací podmínky: skladujte při teplotě 3-5°C

Způsob balení:

  • v uzavřených hygienicky nezávadných nádobách 2-10 kg (kbelíky)
  • uzavřený jednorázový obal 100 g, 120 g, 250 g, 500 g, 1000 g, 2000 g
  • obložené mísy – jednorázové aluminiové tácy + potravinářská folie
  • pečivo – zabaleno v potravinářské fólii

Trvanlivost: 

  • vážené saláty – 5 dnů
  • vážené saláty z čerstvé zeleniny – 2 dny
  • balené saláty, aspikové výrobky (dorty, hřbety) – 5 dnů
  • hermelínový a vajíčkový salát – 4 dny
  • pomazánky vážené i balené – 3 dny
  • obložené mísy – 2 dny
  • nebalené obložené chlebíčky a chuťovky – 1 den
  • obložené chlebíčky – balené – 2 dny
  • balené pečivo – 3 až 4 dny
  • tatarka a tvarohové dezerty – 5 dnů
  • obložená vejce – 4 dny
  • utopenci – 10 dnů

Po otevření spotřebujte do 48 hod  vážené saláty, pomazánky.
Po otevření spotřebujte do 24 hod  vážené saláty z čerstvé zeleniny.

Na našem novém e-shopu se aktuálně pracuje. Produkty objednávejte na čísle +420 516 435 379.