Kanapky sýrové se sýročesnekovou pomazánkou
Kanapky sýrové se sýročesnekovou pomazánkou
Složení
Kanapky sýrové - bageta vícezrnná/28/, sýročesneková pomazánka, uzený sýr/18/, sýr eidam/14/, vejce, čerstvá zelenina, sterilovaná zelenina.
Podrobné složení
Kanapka sýrová se sýročesnekovou pomazánkou 45g – bageta vícezrnná (pšeničná mouka, voda, cereál směs (slunečnice, žitná trhanka, bramborové vločky, pšeničná trhanka, kukuřičná mouka, len, lupinová mouka, pšeničná mouka, pšeničná sladová mouka, ječný sladový extrakt, emulgátor, E272e, stabilizátor E412, glukóza, cukr, látky zlepšující mouku E300, enzymy), olej řepkový, droždí, sůl, posypová směs (sezam, lněné semínko, posypová sůl, pražená pšeničná mouka, koření)), sýročesneková pomazánka (sýr eidam (pasterizované mléko, jedlá sůl, mléčné kultury, barvivo E 160b), rostlinný tuk(voda, emulgátory E 471, E 475, sůl, sorban draselnelný, kyselina citronová, aroma), ), majonéza (rostlinný olej, voda, vejce, ocet, sůl, škrob E 1422, hořčičné semeno, stabilizátor, guarová guma, xanthan, konzervant E 202, antioxidant E 385, koření, přírodní barvivo, betakaroten), sýr tavený (přírodní sýry (mléko, sůl, mléčné kultury, konzervant lysozym - vaječná bílkovina), mléko, česnek, sůl), mozzarella (sýr, mléko, jedlá sůl, syřidlo, mléčné kultury, nálev ( pitná voda, sůl)) , nebo sýr eidam (pasterizované mléko, jedlá sůl, mléčné kultury, barvivo E 160b), nebo sýr uzený (pasterované mléko, jedlá sůl, sýrařské kultury, syřidlo, barvivo annato, stabilizátor chlorid vápenatý, konzervant dusičnan sodný, čerstvá zelenina, sterilovaná kukuřice, kapie.
Seznam alergenů
bageta vícezrnná (pšeničná mouka, voda, cereál směs (slunečnice, žitná trhanka, bramborové vločky, pšeničná trhanka, kukuřičná mouka, len, lupinová mouka, pšeničná mouka, pšeničná sladová mouka, ječný sladový extrakt, emulgátor, E272e, stabilizátor E412, glukóza, cukr, látky zlepšující mouku E300, enzymy), olej řepkový, droždí, sůl, posypová směs (sezam, lněné semínko, posypová sůl, pražená pšeničná mouka, koření)), pomazánka (vejce, hořčičné semeno, mléko, mléčné kultury, syrovátka).